Nakalness feat Blxckid Januaari Chord



Em D C D

Em
Berapa ramai yang talk shit
Bukan aku yang toxic
Bm
Tapi asal kau forfeit
Tinggal aku kt concrete
Cm
Masa aku nobody
But rn now im catching bodies
D
Even masih nobody
Aint never seen that body

Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu
Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu
Cm
Semua pandang mana masa aku keliru
D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu

Em
Cinta macam false alarm
Bila bunyi tu bukannya rehat
Bm
Takpernah nak fallin off
Sebab kita dah tak sama vibe
Cm
But damn i need my space
Bila kau tanya asal tak penat
D
But yeah i give u space
Tapi kau tak boleh go in mind
Em
Takleh nak go in mind
Takleh nak come inside
Bm
Party like a jagaban
Bila kau sebelah macam pimp my ride
Cm
Takpernah back in time
Even masa depan pun decline
D
Macam Terlepas panggilan aku pun taknak kau angkat


Em
Berapa ramai yang talk shit
Bukan aku yang toxic
Bm
Tapi asal kau forfeit
Tinggal aku kt concrete
Cm
Masa aku nobody
But rn now im catching bodies
D
Even masih nobody
Aint never seen that body

Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu
Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu
Cm
Semua pandang mana masa aku keliru
D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu

Em
no we’re not on the same vibe
should i pretend if its only pain
Bm
but i cant lie
ku takpernah rehat so now
Cm
im gon take 5
beri ruang kau decide
D
cita lama let it be coz memories takle rewind

Em
biar kekal rahsia kau takperlu
Bm
tahu semua tapi masih aku bantu
Cm
but when there is nobody
kau cuma perlu cari
D
im just one call away
even when all those shit not bout me


Em

Em
Berapa ramai yang talk shit
Bukan aku yang toxic
Bm
Tapi asal kau forfeit
Tinggal aku kt concrete
Cm
Masa aku nobody
But rn now im catching bodies
D
Even masih nobody
Aint never seen that body

Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu
Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu
Cm
Semua pandang mana masa aku keliru
D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu



Em
Berapa ramai yang talk shit
Bukan aku yang toxic
Bm
Tapi asal kau forfeit
Tinggal aku kt concrete
Cm
Masa aku nobody
But rn now im catching bodies
D
Even masih nobody
Aint never seen that body

Em
Tapi aku okay masih kau tak perlu bantu
Bm
Jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu
Cm
Semua pandang mana masa aku keliru
D
Aku rasa senang even lowkey aku rindu


Em
Cinta macam false alarm
Bila bunyi tu bukannya rehat
Bm
Takpernah nak fallin off
Sebab kita dah tak sama vibe
Cm
But damn i need my space
Bila kau tanya asal tak penat
D
But yeah i give u space
Tapi kau tak boleh go in mind
Bm
Takleh nak go in mind
Bookc
Admin

Hopefully the information we provide can be useful.

Press ESC to close