🔥Hot:

Ical Mosh Phoenix Chord


Intro:
Am E Dm E
Am E Dm E
Am E Dm E
Am E Dm E

Am E
Berulang kali aku perhati
Dm
Dah banyak sangat ular
E Am
Nak belit dan mengaku family
E
Aku berjanji
Dm
Selagi aku hidup
E Am
Kan ku bunuh semua enemy
E
All my hittaz semua
Dm
Ada belakang tiba masa
E Am
Turun padang bila musuh merah mata
E
Air dicincang takkan putus
Dm E
Aku tetap Hard Hittaz Gang sampai mampos
Am E
Yang beringus melangkah untuk naik
Dm E
Tapi lupa yang otaknya kurang baik
Am E
Yang kurang mengaji tapi mahu orang tabik
Dm
Lagak gila gila remaja
E
Tapi kau punya hati lembik
Am E
Aku tunduk bila mula berjalan
Dm
Kurang ajar bila aku dipijak
E
Cara aku bertindak
Am
Kau takkan dapat baca
E
Macam orang buta abjad
Dm
Bila ku panjat tangga takhta
E
Ku kau takkan dapat

Chorus:
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Disaat ramai berlari
E
Ku himpunkan rasa ini
Dm
Hanya aku dan sesuatu
E Am
Kat dalam ekspidisi ini

E
Aku ludah muka siapa yang datang
Dm E
Saat aku bertapa tak peduli pasal orang
Am
Tapi jangan melebih
E
Takut banyak setan yang toleh
Dm
Malang memang tak berbau

Tapi bila datang
E
Kau nak stop kan tak boleh
Am
Hittaz sampai mati
E
Dan kita punya luka dah lali
Dm
Setiap inci kita bergerak
E
Belakangku ramai sedang menari
Am
Sampai bila bila
E
Hittaz semua gila
Dm
Everyone here is doing fine
E
But korang kena denda
Am
Dropping bomb Kamikazi
E
Letup tiap lokasi
Dm E
Bulu roma berdiri macam waktu uji nyali
Em
Korang tak ready, goosebumps!
E
Tak perlu fancy
Dm
Circle ku kecik
E
Sebab memang aku tak friendly
Am E
Always beware bila mahu keluar
Dm E
Hittaz serang hendap macam jaguar
Am E
5ribu mudah dapat habuan
Dm
Silap hari dapat anak bedil
E
Yang tak bertuan


Chorus:
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Woah
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
Am
Disaat ramai berlari
E
Ku himpunkan rasa ini
Dm
Hanya aku dan sesuatu
E Am
Kat dalam ekspidisi ini

Outro:
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu
E
Aku bangkit macam phoenix
Dm
Yang bangun dari abu
E
Dan hanya Tuhan tahu

Previous Post Next Post