🔥Hot:

Abubakarxli Kilang Chord


Intro:
Gm Cm D

Chorus:
Gm
Aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila
D
Aku takkan hilang

Gm
Kan aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila pun
D
Aku takkan hilang, aku sudah

Gm Cm D

Gm
Aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila
D
Aku takkan hilang

Gm
Kan aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila pun
D
Aku takkan hilang, aku sudah

Gm
Bila bila pun gua ada class

Bagi test apa je aku pass
Cm
Mata bengkak ku tak pandai rest
D
Muka depan jarang jarang last

Gm
Banyak contact, banyak projek

Banyak tunjuk pro but corny, cuba protes
Cm
Got pros and cons and on and on
D
If ada cuba cuba nak stack u know we on ah

Gm
Belum milli tapi dah belanja seratus

Dan ini lagi seratus bukan dari rap
Cm
Budak budak sekarang semua perasan bagus
D
Ku terpaksa bungkus, sumbat semua dalam bodybag

Gm
Susah tak susah, senang tak senang

Biar lah susah, asalkan tenang
Cm
Susah tak susah, senang tak senang
D
Pagi ku terang, hari hari ku menang

Chorus:
Gm
Aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila
D
Aku takkan hilang

Gm
Kan aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila pun
D
Aku takkan hilang, aku sudah

Gm
4 cars dalam garage bukan rental

4 what 2 villas 1 landed
Cm
Going 2 hund super 4 cynlinder
D
Doa Tuhan supaya x surrender
Gm
Perintah Worldwide gua rep

Small money big money i collect jer
Cm
Big rollies i got two cam collector
D
Check calendar, total kalkulator

Gm
Buat pe act cam Akeem but u dont gid$ money

Got no label tapi title warna warni
Cm
I like my bread topped with beluga roe
D
Never see me post it on the gram perlu ke doh

Gm
No ini bukan street, ini excel

Masa takleh putar balik macam Axl's
Cm
Money talk gua excellent
D
Ini bukan lucky bukan lagi accident

Chorus:
Gm
Aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila
D
Aku takkan hilang

Gm
Kan aku sudah bilang

Barang aku kilang
Cm
Sampai bila bila pun
D
Aku takkan hilang, aku sudah

Outro:
Gm Cm D

Previous Post Next Post