Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara

BOOKC, kali ini berbagi tentang Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara
Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Hendra Kumbara - Dalan Liyane

Intro :
F G C Em Am A
Dm G C

C G C
Sopo seng kuat nandang kahanan
Am A Dm
sopo seng ora kroso kelangan
F G Em
ditinggal pas sayang sayange
A Dm
pas lagi jeru jerune
G C
kowe milih dalan liyane

Int Fm C

C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am A Dm
sopo seng atine ora loro
F G Em
kenangan sing wis tak lakoni
A Dm
tak simpen neng njero ati
G C
dewe wes ra dadi siji

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati
A Dm
isoku mung mendem
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun


Song : F G C Em Am -A
Dm G C

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati
A Dm
isoku mung mendem
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun
Am A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun

Outro : C

Bookc
Admin

Hopefully the information we provide can be useful.

Press ESC to close