Lirik Lagu Irvan Arddian - Rasah Di Piker - BOOKC -->

Lirik Lagu Irvan Arddian - Rasah Di Piker

Sunday, March 1, 2020

Lirik Lagu Irvan Arddian - Rasah Di Piker.

Nek di roso okeh wong sambat ra trimo
Babakan ati masalah tresno nganti iso cidro
Nganti lali karo opo seng slalu ono
Neng urip mu seng gawe seneng atimu

Kluargamu
Konco2mu
Seng slalu ono ngo koe tok lalek ke
Malah ngeboti uwong seng nglarani

Wes rasa di pikir jero2 meneh
Opo seng tok bangga2ke winggi
Nek akhire mung ngelarani ati
Elingo iseh okeh kancamu seng peduli

Timbang koe mikir seng ngelarani ati
Nek ahire dek e luwih milih seng mbejani
Di lalek ke mugo luwih apik kedepane
Rasah sumelang gusti mesti paring dalan

Kluargamu
Konco2mu
Seng slalu ono ngo koe tok lalek ke
Malah ngeboti uwong seng nglarani

Wes rasa di pikir jero2 meneh
Opo seng tok bangga2ke winggi
Nek ahire mung ngelarani ati
Elingo iseh okeh kancamu seng peduli

Wes rasa di pikir jero2 meneh
Opo seng tok bangga2ke winggi
Nek ahire mung ngelarani ati
Elingo iseh okeh kancamu seng peduli