Lirik Lagu Wawan Sudjono - Cocote Tonggo - BOOKC -->

Lirik Lagu Wawan Sudjono - Cocote Tonggo

Thursday, February 20, 2020

Lirik Lagu Wawan Sudjono - Cocote Tonggo.

iki cerito urip ono ing deso
nyandang urip bebarengan karo tonggo
ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo di iri
kudu piye anggonku nyikapi.

#2:aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh... tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri...

#reff:
ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe-suwe rak yo mati dewe
suwe-suwe mati dewe.

Back to #2

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh... tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri...

Reff:
ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe-suwe rak yo mati dewe
suwe-suwe mati dewe