Lirik Lagu Vita Alvia - Kertas Putih - BOOKC -->

Lirik Lagu Vita Alvia - Kertas Putih

Sunday, February 23, 2020

Lirik Lagu Vita Alvia - Kertas Putih.

Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen
Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen

Selembar kertas putih, ku tulis tinta hitam
Sengaja ku ukir siapa tau kamu suka
Selembar kertas putih, ku tulis tinta hitam
Sengaja ku ukir siapa tau kamu suka

Kalingono yo sing direken
Kalingono riko buang

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape

Selembar kertas putih, sun tulis mangsi cemeng
Ugo isun ukir nawi riko demen

Kalingono yo sing direken
Kalingono riko buang

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape

Koyo mangsing cemeng dienggo coretan
Diapikono sing gelem nyawang
Tepuk tangan selisih sing ono suarane
Koyo welas isun sing riko gape