Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lungset - BOOKC -->

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lungset

Saturday, February 22, 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lungset.

Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wengi masio isun sing ono