Lirik Lagu Redsox D.P.R - Tatu - BOOKC -->

Lirik Lagu Redsox D.P.R - Tatu

Thursday, February 20, 2020

Lirik Lagu Redsox D.P.R - Tatu.

mbiyen.. kowe tau bareng karo aku
ngadepi seneng lan tatu
sak durunge kabeh luntur
sak durunge kabeh ajur

durung ilang sorot netromu
durung ilang esem guyumu
seh kelingan coromu nglarani aku
nggawe cidro neng mburiku

Reff :

selamat menempuh
hidup yang baru
jangan lagi kamu
menoleh masa lalu
terima kasih telah mengajari
bahwa cinta tak harus memiliki

ku berdoa saja
semoga kamu bahagia
dengan dia yang telah
digariskan sang Kuasa
aku terima.. aku bahagia
bila kau juga bahagia

kudu tak lilakke awakmu
matursuwun wes ngenei loro ati
aku sadar tresno kuwi
pancen ra kudu nduweni

lungomu iso tak tompo
nanging ora karo coromu sing tego
ninggalke aku.. ngapusi aku
nggawe tatu ning mburiku

Reff :

selamat menempuh
hidup yang baru
jangan lagi kamu
menoleh masa lalu
terima kasih telah mengajari
bahwa cinta tak harus memiliki

ku berdoa saja
semoga kamu bahagia
dengan dia yang telah
digariskan sang Kuasa
aku terima.. aku bahagia
bila kau juga bahagia