Lirik Lagu Putri Amora - Mobat Mabit - BOOKC -->

Lirik Lagu Putri Amora - Mobat Mabit

Monday, February 24, 2020

Lirik Lagu Putri Amora - Mobat Mabit.

Dudu bondo dunyo
Seng tak jalok neng sliramu
Nanging tresno suci
Seng biso nrentemne ati

Aku ora ngiro
Janji manismu mung lamis
Kowe seng tak tresno
Jebul nggawe aku nangis

Koyo lampu tinter
Seng mobat mabit
Keno angin Aku goyah
Aku mung biso pasrah

Gede roso
Tresnoku maring sliramu
Mbok blenjani mbok larani
Ajur ajur atiku

Aku lilo Ikhlas nyepuro
Tangismu ngluluhne atiku
Aku lilo Ikhlas nerimo
Mungkin iki Cobane seng Kuoso

Ojo kok baleni Nggawe aku loro ati
Seng tak jalok Mung setyamu

Dudu bondo dunyo
Seng tak jalok neng sliramu
Nanging tresno suci
Seng biso nrentemne ati

Aku ora ngiro
Janji manismu mung lamis
Kowe seng tak tresno
Jebul nggawe aku nangis

Koyo lampu tinter Seng mobat
Keno angin Aku goyah
Aku mung biso pasrah

Gede roso
Tresnoku maring sliramu
Mbok blenjani Mbok larani
Ajur ajur atiku

Aku lilo Ikhlas nyepuro
Tangismu ngluluhne atiku
Aku lilo Ikhlas nerimo
Mungkin iki Cobane seng Kuoso

Ojo kok baleni Nggawe aku loro ati
Seng tak jalok Mung setyamu
Seng tak jalok Mung setyamu