Lirik Lagu Ndarboy Genk dan Hanna Monina - Emoh Sing Liyo - BOOKC

Lirik Lagu Ndarboy Genk dan Hanna Monina - Emoh Sing Liyo

Sunday, February 23, 2020

Lirik Lagu Ndarboy Genk x Hanna Monina - Emoh Sing Liyo.

(Minum Oskadon SP)

Sayang sekarang kamu dimana
Janji jemput aku pulang kerja
Bosen aku nunggu lama
Kok nggak datang-datang juga

Sampek/sampai sakit pinggang pegel linu
Nunggu datangnya kamu

Sepurane telat nggonku teko
Ojo nggedek-nggedekno perkoro
Yo mung kowe sing tak tresno
Ojo nganti kowe loro

Wis ora usah patek ngresulo
Nyedak o tak wehi tombo

Aku sudah tak percaya semua alasanmu
Karena yang aku rasa
Kamu tak mengerti aku
Capek rasanya

Wes ojo dingge perkoro
Sumpah aku tresno
Sing gemantung jero dodo
Mung kowe ra ono liyo,
ora ono liyo

Yen uwis jodone bakal di temokne
Wes mulai saiki tresnaku mbalik ning kowe
Kamu dan aku jadi jodoh selawase

(Oskadon SP pancen ngeten tenan)
(Pegel linu, nyeri otot)
(Oskadon SP, moh seng liyo)
(ji ro lu pat limo nem tu lu ngo loh)

(Oskadon SP memang begini sekali)
(Pegel linu, nyeri otot)
(Oskadon SP, tidak mau yang lain)
(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10)

Oskadon SP (mashok)
Oskadon SP (mening)
Oskadon SP (piye ?)
pancen ngeten tenan

(Oskadon SP pancen ngeten tenan)
(Pegel linu, nyeri otot)
(Oskadon SP, moh seng liyo)
(ji ro lu pat limo nem tu lu ngo loh)

Oskadon SP (mashok)
Oskadon SP (mening)
Oskadon SP (piye ?)
(pancen ngeten tenan)

(Ngombe Oskadon SP)