Lirik Lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu - BOOKC -->

Lirik Lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu

Sunday, February 23, 2020

Lirik Lagu Joker Berwarna - Tato Jenengmu.

Wes suwe aku seneng karo kowe
Tak simpen roso iki mergane wedi
Wedi kelangan, kelangan sing tak sayang
Tresno iki tulus ra ngapusi

Tak tulis jenengmu ono atiku
Saben wayah kelingan sliramu
Eleng esemanmu sing gawe ayem ning ati
Mugo biso dadi kembange ati

Reff:
Tato jenengmu ning jero dodo
Iki dadi tondo gedene roso tresno
Kowe sing tak sayang adoh neng paran
Ojo medot katresnan

Tato jenengmu neng jero dodo
Iki dadi saksi tresnoku tulus lang suci
Sing bakal tak jogo nganti tekan tuwo
Senandjan kowe ra ngerti.