Lirik Lagu Dian Anic - Kawin Karo Bayi - BOOKC -->

Lirik Lagu Dian Anic - Kawin Karo Bayi

Sunday, February 23, 2020

Lirik Lagu Dian Anic - Kawin Karo Bayi.

Tujuane menng arep
Aja ndeleng meng guri
Yen bener ana karep
Aja ngungkit sing wis terjadi

Demenane ping pira
Mantane ana pira
Lamon luruh sing suci
Los mana kawine karo bayi

Reff

Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan

Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih due akal