Lirik Lagu Dara Fu - Ikhlas Ati - BOOKC

Lirik Lagu Dara Fu - Ikhlas Ati

Wednesday, February 26, 2020

Lirik Lagu Dara Fu - Ikhlas Ati.

Amergo gedene roso
Tak simpen ning njero dodo
Tulung tresnoku jo di sio sio

Kangenku tansoyo jeru
Tansah katonen esemmu
Sumpah mati aku tresno sliramu

Atiku siji mung kanggo kowe
Selawase mung karo kowe
Matursuwun gusti paringi dalane
Aku karo kowe sesandingan selawase

Ora bakal ilang kasih dan sayang
Demi kowe aku berjuang
Tresnoku siji mung kowe selawase
Kanggo kowe ikhlas lahir batine
Tresnoku siji mung kowe selawase
Ning atiku ikhlas lahir batine