Lirik Lagu Vivi Voletha - Nyanding Liyane ( Lilo ) - BOOKC -->

Lirik Lagu Vivi Voletha - Nyanding Liyane ( Lilo )

Monday, January 20, 2020

Lirik Lagu Vivi Voletha - Nyanding Liyane ( Lilo ).

Kenangan Masa lalu saat bersamamu
Berhayal bakal urip sesandingan
Tapi keyataane sak iki
Nyanding liyane
Aku iklas pasrah karo kahanane

Cukup pisan iki aku nandang loro ati
Nutup ati kanggo wong
seng tahu tak tresnani
Janjimu dek biyen
Ngancani tekaning pati
Nangeng nyatane aku mbok larani

Reff
Lilo aku lilo.. o
Pasrah kang Kuasa
Senadyan kowe wes gandeng karo wong liyo

Aku mung ndedongo..o
Aku iso duwe ganti
Seng luweh gemati tulus karo aku iki