Lirik Lagu Vita Alvia - Sepine Wengi - BOOKC -->

Lirik Lagu Vita Alvia - Sepine Wengi

Monday, January 20, 2020

Lirik Lagu Vita Alvia - Sepine Wengi.

cobo saw-ngen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani
nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan
neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio

aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati