Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sewates Tunangan - BOOKC -->

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sewates Tunangan

Friday, January 17, 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sewates Tunangan.

sitik ae ku ra nyongko isone kowe tego
medot tresno sing wes jeru tak roso
kari mung ngitung dino ku ro kowe neng kuade
kowe mblenjani janji lungo ro liyane

perih ati kuwi mesti nanging loro ra sepiro
dibanding karo isin sing tak songgo
ngulon dadi omongan, ngetan tonggo rasan rasan
ikhlas tak tompo mungkin jodoku ro kowe mung sewates tunangan

nelongso rasane ati
yen kelingan sumpah janji urip bareng sampek mati
saiki kowe wes ngelali
yo mung eluh moto sing dadi konco, mbrebes mili udan ning pipi

perih ati kuwi mesti nanging loro ra sepiro
dibanding karo isin sing tak songgo
ngulon dadi omongan, ngetan tonggo rasan rasan
ikhlas tak tompo mungkin jodoku ro kowe mung sewates tunangan

nelongso rasane ati
yen kelingan sumpah janji urip bareng sampek mati
saiki kowe wes ngelali
yo mung eluh moto sing dadi konco, mbrebes mili udan ning pipi

nelongso rasane ati
yen kelingan sumpah janji urip bareng sampek mati
saiki kowe wes ngelali
yo mung eluh moto sing dadi konco, mbrebes mili udan ning pipi