Lirik Lagu Syahiba Saufa - Isun Lamaren - BOOKC -->

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Isun Lamaren

Sunday, January 19, 2020

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Isun Lamaren.

isun lamaren yo kakang
bangur bakalan
myakne sing sungkan yo kakang
mlaku bareng
mergane riko yo kakang
gampang coparan
isun disopo lare liyo
riko weringutan

isun wis seneng
lan riko ugo wis seneng
ngenteni paran kesuwen
dadi pikiran

timbang sir-siran
isun yo repot alasan
pamit wong tuwek uwele
yo entek ngamek

mergane riko yo kakang gampang coparan
isun disopo lare liyo, riko weringutan

isun wis seneng lan riko ugo wis seneng
ngenteni paran kesuwen dadi pikiran
timbang sir-siran isun yo repot alasan
pamit wong tuwek uwele yo entek ngamek

isun lamaren yo kakang bangur bakalan
myakne sing sungkan yo kakang mlaku bareng