Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang - BOOKC -->

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang

Sunday, January 19, 2020

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Tenang.

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang

sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

wes suwe
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji

mung kowe
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku
pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang
.
sumilire angin ndalu iki
kelingan esemmu dek wingi
tansah kegowo nganti saiki
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi

wes suwe
aku ngenteni kowe
nganti saiki biso dadi siji

mung kowe
sing purun nompo opo kahananku
matursuwun tresnomu mung kanggo aku

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang

pengenku siji
nyanding kowe selawase
ra ono wong liyo
sing iso misahake

cukup sliramu
gawe atiku tenang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang
ra bakal ilang
mergo kowe sing tak sayang