Lirik Lagu Ilux - Nitip Rindu - BOOKC -->

Lirik Lagu Ilux - Nitip Rindu

Sunday, January 19, 2020

Lirik Lagu Ilux - Nitip Rindu.

**
Manise Esemmu
Tansah Tak Simpen
Ning Njero Ati
Lan Tak Gowo
Ning Njero Ngimpi
Nganti Kapan Kesekso
Kangen Iki

Ono Kamarku Sing Tansah
Tak Sawang Fotomu
Netes Eluh Amergo Rindu
Ning Kene Tansah
Ngenteni Tekamu

Aku Mung Biso
Nitipke Roso Rindu
Liwat Kerlip Lintang
Gawe Tombo Kasmaran Iki

Saben Wengiku
Angel Merem Mripatku
Tansah Pengen Nyanding
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi

Back to **
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi