Lirik Lagu Gafarock - Malang Sewu Kenangan (Mundur Alusan) - BOOKC -->

Lirik Lagu Gafarock - Malang Sewu Kenangan (Mundur Alusan)

Sunday, January 19, 2020

Lirik Lagu Gafarock - Malang Sewu Kenangan (Mundur Alusan).

ora umum rasane ati
karo awakmu
mlaku bareng-bareng
ngroso uwis podo seneng
aku uwis ngomong sayang
tapi ra ono jawaban
namung sikapmu
ngekek'i harapan
nang kutho malang iki
nyimpen akeh bukti
tangis lan ngguyumu
yo mung aku sendehanmu
kudune aku kekasihmu
tapi tresno ra ngaku
aku sabar
senajan ra ono
kepastian

malang kutho sewu kenangan
ngambang tresnoku
nang tengah dalan
sangkakno tenanan
kroso nduwe harapan
nyatane mundurmu alusan

kemesraan ko lan aku
opo kabeh iku palsu
aku bertahan
nang malang kene
ngenteni jawaban

malang kutho sewu kenangan
ngambang tresnoku
nang tengah dalan
sangkakno tenanan
kroso nduwe harapan
nyatane mundurmu alusan

malang kutho sewu kenangan
ngambang tresnoku
nang tengah dalan
sangkakno tenanan
kroso nduwe harapan
nyatane.. mundurmu alusan

he e alusan ye e