Lirik Lagu Dodit Mulyanto - Darling (feat. Cak Blangkon) - BOOKC -->

Lirik Lagu Dodit Mulyanto - Darling (feat. Cak Blangkon)

Saturday, January 18, 2020

Dodit Mulyanto - Darling (feat. Cak Blangkon) lirik.

Darling I remember with you.
When we meet in dolly
When I lookin to your eyes
It so beautiful

Tak rangkul pundakmu
Nang pantai kenjeran
Longgo ndokor watu watu
Karo ndelok manuk kuntul

Aku seneng...
Seneng temenan
Gendeng karo awakmu
Masi sampek tuwek
Aku seneng sampek matek...

Darling...
Aku iling koen
Pas biyen ketemu (WA. Wa. Wa. Instagram)

Dan kutatap matamu
Betapa indah

Tak belani kerjo bengi
Nyambut gawe sak onoke
Aku wis gak totoan doro
Mugo mugo kon trimo...

Aku seneng... Seneng temenan
Gendeng karo awakmu
Masi sampek tuwek
Aku seneng sampek matek...

Aku seneng... Seneng temenan
(tinder tinder tinder tinder)
Gendeng karo awakmu
(Asek asek jos joss)
Masi sampek tuwek
Aku seneng sampek matek...

Darling I remember with you
When we meet in dolly